Ένα εκατομμύριo ευχαριστώ δεν φτάνουν…

Ένα εκατομμύριo ευχαριστώ δεν φτάνουν…

23/11/2015 10:48

….να σας πούμε, για τα τρόφιμα που μας δώσατε και με τη σειρά μας μεταφέραμε και μοιράσαμε στην Μυτιλήνη. Δυόμιση τόνοι! Δυόμιση τόνοι τρόφιμα, από μακαρόνια και κονσέρβες, σούπες, πουρέδες και μπισκότα, μέχρι γάλατα και βρεφικές τροφές, έφτασαν στα χέρια ανθρώπων που τα είχαν ανάγκη, κυρίως σε οικογένειες με παιδιά.

Words: Μαριλού Παντάκη
Photos: Στυλιανός Παπαρδέλας

dots

Ευχαριστούμε καταρχήν καθε ιδιωτική πρωτοβουλία, καθώς πάνω από τα μισά τρόφιμα ήρθαν σε σακούλες, από ανθρώπους που με το υστέρημα τους τα αγόρασαν. Μακάρι να μπορούσα να γράψω τα δεκάδες ονόματα των ανθρώπων που ευαισθητοποιήθηκαν και έφεραν όσα τρόφιμα μπορούσε ο καθένας. Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Κάθε σακουλα, κάθε πακέτο φαγητού, έφτασε σε έναν άνθρωπο που τα είχε ανάγκη και αυτό είναι σπουδαίο! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Βοήθεια στους πρόσφυγες, Μυτιλήνη, Λέσβος 2

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Hellenic Seaways, για την παραχώρηση των εισητηρίων για εμας και τα οχήματα, καθώς χωρίς την σημαντική αυτή παραχώρηση, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστούμε τον Μάρκο για την παραχώρηση του van που μετέφερε τα τρόφιμα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Βασιλεία, που μας παραχώρησε το Pure Bliss ως σημείο διαλογής.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΑΒ Βασιλόπουλος, Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, Cardinal, Kalameas Foods, τη Nestle για τα προϊόντα Nestle Fitness & Maggi , την εταιρεία Cana Laboratories, για τα προϊόντα Schar, Bio Bebe & Glutafin. Ελπίζουμε η ανταπόκριση σας, να αποτελέσει παράδειγμα για τις ελληνικές εταιρείες, σε αντίστοιχα καλέσματα. 

Βοήθεια στους πρόσφυγες, Μυτιλήνη, Λέσβος 3

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρείες επικοινωνίας V&O, Share-it και The Flying Pot, για την προσπάθεια και επιτυχία τους να μας εξασφαλίσουν πολλές από τις παραπάνω προσφορές! Η συμβολή σας ήταν πολύτιμη! 

Ευχαριστούμε τους 4 αγοραστές των φωτογραφιών του Στέλιου, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά του! Ενισχύσατε σημαντικά την προσπάθεια μας και σας ευχαριστούμε για αυτό!

Και τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους στο νησί που μας βοήθησαν να μοιράσουμε τα τρόφιμα, που μας δέχτηκαν στις ομάδες τους και μας έδωσαν την ευκαρία να συμβάλλουμε στο ελάχιστο, στο έργο τους. Ευχαριστούμε την Χριστιάννα Αντωνέλλη, Πρόεδρο του Σωματείου Ελληνικού Οδηγισμού για την υποστήριξη της από την πρώτη στιγμή, την Έφορο του Σώματος Βίκυ Τριβουλίδου αλλά και τα παιδιά που μας βοήθησαν στην διανομή.

Βοήθεια στους πρόσφυγες, Μυτιλήνη, Λέσβος

Ευχαριστούμε την Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” και ιδιαίτερα τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όχι μόνο επειδή μας έδωσε την ευκαρία να βοήθησουμε την ομάδα του και να μοιράσουμε πάνω από 3,οοο μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού, αλλά πάνω απ΄όλα επειδή είναι άνθρωπος (ο δικός μου Ποπάι).

Βοήθεια στους πρόσφυγες, Μυτιλήνη, Λέσβος 4

Ευχαριστούμε την ομάδα των εθελοντών στην Σκάλλα Σκαμιάς ή Συκαμιάς, που μας υποδέχτηκαν στην ομάδα τους και κυρίως τους ευχαριστούμε που είναι εκεί για να υποδέχονται τους ανθρώπους που φτάνουν καθημερινά με τις βάρκες και να τους προσφέρουν στεγνά ρούχα, ιατρική βοήθεια και ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Ευχαριστούμε πολύ τον Rayyan Haries, που ήρθε από την Μαλαισία για να στήσει μια ανοιχτή κουζίνα στην ίδια παραλία, για να μαγειρεύει ζεστές σούπες για τους ανθρώπους που φτάνουν.

Οι ανάγκες σε τρόφιμα και ρούχα, δεν σταματάνε ποτέ στο νησί, γι’αυτό και θα ξαναχρειαστούμε την βοήθεια σας σύντομα, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους αυτούς. Θα σας πούμε σύντομα τις ανάγκες που υπάρχουν και ελπίζουμε στην ίδια και ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση. 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, 
Η ομάδα του Madame Ginger. 

1 σχόλια
  1. Ο/Η Eugenia λέει:

    Συγχαρητήρια για την υπέροχη πρωτοβουλία! Είναι υπέροχο το τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης