Οι “Γεύσεις του Τόπου μας” σε μια μεγάλη γιορτή

Οι “Γεύσεις του Τόπου μας” σε μια μεγάλη γιορτή

Η Madame Ginger με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στα Ιωάννινα!

19/09/2014 10:05

Φανταστείτε μια μεγάλη υπαίθρια αγορά όπου θα μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα τοπικών παραγωγών, όπως ζύμες, πιπεριές, μανιτάρια, ζυμαρικά, τυροκομικά και ότι άλλο λιγουρεύεστε! Τώρα σκεφτείτε να σας μαγειρέψει με τα προϊόντα αυτά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος! Αν ζείτε στα Ιωάννινα, τη Λάρισα ή τη Θεσσαλονίκη, τότε θα το ζήσετε σύντομα!

Words: Μαριλού Παντάκη
Creative Work: Lunik.Lab

dots

O Δημήτρης λοιπόν, αυτό το Σάββατο 20/09 θα πάρει αγκαζέ την Madame Ginger και θα ταξιδέψουν μέχρι τα Ιωάννινα για να περιηγηθούν στους πάγκους των τοπικών παραγωγών που θα στηθούν στην μεγάλη γιορτή “Γεύσεις του Τόπου μας, μια εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS και θα πραγματοποιηθεί στο Parking του τοπικού καταστήματος ΙΚΕΑ.

Μην με ρωτήσετε τι ακριβώς θα κάνουμε…Έτσι κι αλλιώς, απ’όσο έχετε δει τον Σκαρμούτσο στην τηλεόραση, είναι αυθόρμητος και καταπιάνεται με ότι του κάνει κλικ εκείνη την ώρα! Σίγουρα θα μαγειρέψουμε με ότι υλικό βρούμε και μας αρέσει (μάλλον ο Δημήτρης θα καταλήξει να μαγειρέυει και εγώ να τρώω) και σίγουρα θα περιηγηθούμε μαζί σας σε αυτόν τον μοναδικό κόσμο των εκλεκτών ελληνικών προϊόντων!

Γεύσεις του Τόπου μας

Αν λοιπόν ζείτε στα Ιωάννινα (ή στα περίχωρα), σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις και να στηρίζετε τις ελληνικές παραγωγές και φυσικά αν θέλετε να φάτε από τα χεράκια του Δημήτρη Σκαρμούτσου (ε, και εγώ όλο και κάτι θα φτιάξω!), τότε πρέπει να είστε εκεί από τις 11:00 μέχρι τις 18:00!

Επιπλέον και με αφορμή την συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων με την μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Οπότε,το Σάββατο, κάντε μια βόλτα και μέσα στο κατάστημα ΙΚΕΑ και αγοράστε το κάτιτις σας! Είναι για καλό σκοπό…

Σας περιμένουμε όλους!

#Love #Only,
Madame Ginger

Η εκδήλωση “Οι Γεύσεις του Τόπου μας” θα πραγματοποιηθεί στις 20/09 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα, στις 27/9 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία και στις 04/10 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης