Νίκος Καρδαράς, food[porn] photographer

Νίκος Καρδαράς, food[porn] photographer

06/03/2013 01:46

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από μπαμπά Θεσσαλονικιό και μαμά από τις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής. Πήγε Γυμνάσιο σε εκκλησιαστικό σχολείο και στο Λύκειο έγινε άθεος. Σπούδασε Marketing στην καλύτερη ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης και αμέσως αντιπάθησε τους χαρτογιακάδες καθηγητές και συμφοιτητές του. Αν και πίστεψε ότι είναι μεγάλος για μια νέα αρχή, ακολούθησε αυτό που έπρεπει να κάνει…

Κάπως έτσι άρχισε τις σπουδές στην φωτογραφία σε Θεσσαλονίκη, Southampton και Bristol. Γύρισε στην Ελλάδα για έναν έρωτα, ένα beach bar αλλά και για τον δάσκαλό του τον Κώστα Αμοιρίδη με τον οποίο συνεργάζεται ακόμα. Μαζί δούλεψαν για τα μεγαλυτερα περιοδικά της Ελλάδας. 

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει το μεζεδοπωλείο Μασσαλία με τον καλό του φίλο Γιάννη Παντζίκη, στις Φώκιες Χαλκιδικής. Ένα μεζεδοπωλείο με κύριο συστατικό την αγάπη τους για το απλό ελληνικό φαγητό και ποτό, στο οποίο το Madame Ginger έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Από τότε, ο Νίκος άρχισε να ασχολείται με τη φωτογράφιση φαγητού και έχει κάνει και τα πρώτα του δειλά βήματα στη δημιουργία video που έχουν σχέση με αυτό.

Ο Νίκος για εμάς, είναι ταλεντάρα, τον λατρεύουμε και ελπίζουμε να μας κάνει περισσότερα θέματα με τις υπέροχες foodporn φωτογραφίες του από τη Βόρειο Ελλάδα. Thanx Nick, you are the best! 

Επικοινωνήστε μαζί του στη σελίδα του στο Facebook!

photo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης