Η καλύτερη μαγειρίτσα της Αθήνας…

Η καλύτερη μαγειρίτσα της Αθήνας…

...είναι στην Ήπειρο!

06/04/2015 19:51

dots

Το Οινομαγειρείον Ήπειρος το αγάπησα, γιατί πρώτα αγάπησα τον άνθρωπο που το έφτιαξε πριν 12 χρόνια και μας άφησε πέρυσι τα Χριστούγεννα, τον Τζίμη. Στη συνέχεια, εθίστηκα στο γιουβέτσι και την μαγειρίτσα του και λατρευτήκαμε ακαριαία με την κόρη του την Ράνια η οποία έχει το μαγαζί σαν δεύτερο σπίτι της. Σήμερα, κάθε Μεγάλο Σάββατο, παίρνω την κατσαρολίτσα μου και κατηφορίζω προς την Βαρβάκειο….

Words: Μαριλού Παντάκη
Photos: Στέλιος Παπαρδέλας
Creative Work: Lunik.Lab

dots

Οινομαγειρείον Ήπειρος Βαρβάκειος Πάσχα Μαγειρίτσα 2

…Εκεί θα συναντήσω τη Ράνια και θα κάτσουμε στο τραπέζι μας να τα πούμε. Πάντα θα αναφερθούμε στον Τζίμη και θα μου πει δυο ή και τρεις από τις ιστορίες του. Η Ράνια τρέχει το μέρος μόνη της από τότε που έφυγε ο μπαμπάς της, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα! Οι συνταγές, ίδιες όπως τις έφτιαχνε εκείνος. 7 σούπες φτιάχνονται κάθε μέρα, αρνάκι φρικασέ, το αγαπημένο μου γιουβέτσι και ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, φτιάχνει αρνί σούβλας και κοκορέτσι.

Οινομαγειρείον Ήπειρος Βαρβάκειος Πάσχα Μαγειρίτσα

Η μαγειρίτσα όμως είναι το κάτι άλλο. Ψιλοκομμένη, αρωματική, φτιαγμένη με εξαιρετική πρώτη ύλη και αληθινό ζωμό που βράζει για ώρες στις τεράστιες μαρμίτες του εστιατορίου. Και το καλύτερο? Μπορείτε να πάρετε και εσείς την κατσαρόλα σας, να πάτε στην Ήπειρο και να πάρετε την μαγειρίτσα take away, έτοιμη και καλομαγειρεμένη για το Πασχαλινό σας τραπέζι. Πείτε στην Ράνια ότι σας στέλνει η Madame Ginger και θα σας κάνει μία από αυτές τις συγκλονιστικές, αγαπησιάρικες, σφιχτές αγκαλιές της!

Πι Ες:Επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη, πάρτε ένα τηλέφωνο στο μαγαζί ή στείλτε Mail στη Ράνια και παραγγείλετε τις μερίδες που θέλετε.

Οινομαγειρείον “Η ‘Ηπειρος”, Βαρβάκειος Αγορά – 210 3240773, raniakaratzeni@live.com, Facebook Page

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης